Kontakt

 

I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil høre mere om Eurasieren, er interesseret i en hvalp eller vil komme på et uforpligtende besøg.

 

Mette Jakobsen & Brian  Andersen

Viborg / Assens Fyn

Mobil: 40 46 46 16

Mail: mettejakobsen3@hotmail.com

kennel

12 tanker om "Kontakt"

  1. Hej Mette

   Ja vi regner med og håber på, at der kommer hvalpe sidst på året. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere og komme på besøg og hilse på os og Diva.

  1. Hej Charlotte
   Vi regner med at parre i september, så hvalpene fødes sidst i november og er klar til nye hjem sidst i januar. Cirka. Skriv gerne en mail på mettejakobsen3@hotmail hvis du/I vil komme på besøg.

 1. Hej

  Min kæreste og jeg, har længe haft kig på den smukke Eurasier race, og vi er faldet pladask for det smukke udseende. Vi har læst en del om racen og vi er kun blevet mere nysgerrige på racen. Er det muligt at komme og se jeres hunde og få en snak med jer om livet som Eurasierejer ? 🙂
  Hvor mange af hvalpene har I reserveret allerede nu ? Og er det muligt at blive skrevet op ?

  KH
  Nicolaj og Nanna

 2. Kære opdrætter
  Jeg har haft schæferhund i rigtig mange år. Jeg har været opdrætter og dyrket konkurrence. Imidlertid har jeg p.g.a. arbejdspres været uden hund (det har min mand derimod ikke, og vi har stadig et stk schæferhund). Jeg er blevet interesseret i den smukke Aurasier og tiltales af dens væsen, men er alligevel lidt betænkelig ved det faktum, at den ikke er så let at opdrage på, som fx en schæferhund. Kan man fx regne med at den kommer, når man kalder? Reagerer den fornuftigt overfor andre hunde? Hvad er hvalpeprisen?
  Mvh
  Marianne

  1. Hej Marianne

   Du kan sagtens lære en eurasier indkald – i hvert fald de fleste. Hvis der ikke lige er en hare. Og den skal lige være færdig med at snuse før den kommer.
   Med andre ord – der er stor forskel på dem men fælles for dem er, at de er meget bløde i psyken og man må ikke være hård ved dem og skælde dem ud. Så ødelægger man deres tillid til og den tager tid at bygge op igen. En eurasier adlyder ikke, fordi den ser dig som leder men hvis den føler, at den selv får noget ud af det f.eks. en godbid.
   En eurasier er selvstændig og tænker selv over, om den gider adlyde men samtidig er den meget afhængig af sin flok og vil hele tiden være i selskab med sin ejer.
   Når alt dette er sagt, så kan jeg fortælle at vores Diva altid kommer, når jeg kalder (lige bortset fra, når der er en hare), hun går altid uden snor, hun kender her og plads, sit, dæk og stå osv.. Og gør det gerne for en godbid. Jeg har trænet med hende som hvalp og unghund i Schæferhundeklubben i Skive indtil hun blev skudræd – så måtte jeg opgive at komme der, da hun absolut intet ville. Hun ville kun i bilen igen. Og eurasiere husker super godt, så en dårlig oplevelse er MEGET svær at pille af dem igen.
   Men havde jeg villet, kunne jeg godt have trænet mere lydighed eller agility med hende, for hun vil gerne. Til gengæld vil hun ikke røres af en udstillingsdommer på kroppen og desværre er det udstilling, jeg gerne vil.
   Men hvis du bor i nærheden af Viborg, er du velkommen til at komme og møde hende og høre mere om racen.

 3. Hej Mette. Er det muligt at komme på besøg hos jer en dag og møde Diva?- Er det også Diva der skal være mor til det kommende kuld engang i 2017?:)
  Mvh Camilla

  1. Ja i er meget velkomne. Det er Diva, der skal parres igen til foråret, og I kan også møde en af hendes hvalpe fra første kuld.
   Vil du ikke sende en SMS på 40464616, så kan vi aftale et tidspunkt?
   Hilsen Mette

Skriv et svar

Opdræt af eurasiere